Prodej rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 3+kk, Stará Huť, ulice Čsl. Armády

Cena: 7 790 000 Kč
Informace k ceně: cena včetně provize RK a právního servisu
Financování:na hypotéku za 33 551 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Příbram
Lokalita: Stará Huť
Ulice: Čsl. Armády
PENB: G
Aktualizace: 27.09.2024 00:27
Číslo zakázky: 7008370
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 585 m2
Obytná plocha: 126 m2
Výměra pozemku: 860 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Pokud hledáte pro svoje bydlení klidnou lokalitu, která nabízí propojení bydlení v zeleni na úpatí Brdských lesů s využitím komfortu infrastruktury města Dobříš a přímým spojením po dálnici D4 s Prahou, mám pro Vás exkluzivní nabídku prodeje dvoupatrového rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 3+kk, který se nachází v klidné lokalitě obce Stará Huť, ulice Čsl. Armády. Částečně podsklepený dům na pozemku o celkové rozloze 860 m2, byl kolaudován v roce 1965, je v udržovaném stavu, má plastová okna a v každém podlaží samostatnou bytovou jednotku se třemi pokoji a koupelnou + WC (každá jednotka 63 m2 podlahové plochy). Vytápění a ohřev teplé vody zajištěno společným plynovým kotlem.
Bezproblémové parkovaní na oploceném pozemku u domu, kde se dále nachází zděný zahradní domek s letní kuchyní, kolny a dřevník.
Nemovitost zajišťuje naprostý klid a soukromí. Protože je společný vstup do obou bytových jednotek a jednotky nejsou stavebně od sebe odděleny, je dům ideální jako dvougenerační bydlení, popř. jako bydlení s možností podnikání.
V samotné obci se nachází obecní úřad, multifunkční a fotbalové hřiště, dětské hřiště, mateřská škola, 1. stupeň základní školy (2. stupeň je ve výstavbě), obchod, vlaková zastávka (cesta do Prahy na hl. nádraží cca 60 min, 30 min na Smíchov)
V nedaleké Dobříší (cca 2 km) se nachází veškerá občanská vybavenost (Lidl, Dr. Max, drogérie, restaurace atd.)
Dům je k dispozici ihned. V případě zájmu o prohlídku, popř. o doplňující informace, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Realitní makléř:

Richard Kopkáš
tel: +420608122021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 5 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop