Prodej stavebního pozemku 999m2, v obci Radíč (2127/3) okres Příbram

Cena: 2 400 000 Kč
Financování:na hypotéku za 10 336 Kč měsíčně
Druh: zemědělské a lesní
Typ: prodej
Okres: Příbram
Lokalita: Radíč
Aktualizace: 24.06.2024 14:27
Číslo zakázky: 6605230
Vlastnictví: jiné
Výměra pozemku: 999 m2
Elektřina: 220
Představte si svůj nový domov v malebné vesničce Radíč, kde na vás čeká krásný stavební pozemek. Obec Radíč, nacházející se ve Středočeském kraji, přibližně 60 kilometrů jižně od Prahy, je zasazena do krásné krajiny poblíž řeky Vltavy. Tato lokalita nabízí jedinečný venkovský charakter a klidnou atmosféru, kterou si zamilujete. Radíč je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik z ruchu velkoměsta a touží po klidném a pohodovém životě v přírodě.

Obec Radíč je známá svou bohatou historií a kulturním dědictvím. Mezi nejvýznamnější památky patří zámek Radíč, obklopený krásným parkem, který nabízí návštěvníkům možnost procházek a relaxace. Zámek je také oblíbeným místem pro pořádání svateb a kulturních akcí.

S přibližně 200 obyvateli je Radíč malou, ale přátelskou komunitou, kde se budete cítit jako doma. Pokud hledáte stavební pozemek v této lokalitě, máte jedinečnou příležitost stát se součástí této kouzelné obce. Pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu. Díky své poloze nabízí snadný přístup k přírodním krásám v okolí, a zároveň je dobře dostupný z Prahy a dalších větších měst.

Vše je připraveno pro váš nový začátek. Neváhejte a přijďte se podívat na tento stavební pozemk v obci Radíč. Zavolejte mi ještě dnes a domluvte si prohlídku. Těším se na vaše dotazy a rád vám poskytnu veškeré potřebné informace.
Realitní makléř:

Martin Schuster
tel: 777 021 077

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 82 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop