Pozemek o velikosti 1 974 m2 s platným stavebním povolením pod hradem Vysoký Chlumec

Cena: 5 557 000 Kč
Financování:na hypotéku za 23 934 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Příbram
Lokalita: Vápenice u Vysokého Chlumce
Aktualizace: 21.06.2024 16:32
Číslo zakázky: 6551850
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1974 m2
Elektřina: 220/380
Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi stavební pozemek o velikosti 1974 m2 (podle současného návrhu dělení), který je převážně rovinatý, orientovaný na jih. Nabízí překrásný panoramatický výhled do všech světových stran, přičemž na západní straně je působivou dominantou hrad Vysoký Chlumec.

K pozemku je vydané stavební povolení k novostavbě rodinného domu s dílnou, garáží a bazénem, na níž lze čerpat dotace podle programu Nová zelená úsporám. Vizualizace projektu je k vidění na videu u nabídky nebo na vyžádání. Stavba je zařazena v energetické třídě A. Pozemek má přípojku elektřiny a vydané povolení na vrtanou studnu jako zdroj pitné vody pro rodinný dům, nový územní plán obce ale počítá i s prodloužením stávajících řadů (vodovod, kanalizace).

Přímo v městysu Vysoký Chlumec najdete mateřskou školu včetně lesní školky, pětiletou základní školu, obchod s potravinami, pekárnu, restauraci s penzionem, fotbalové hřiště, letní kino a skanzen. Město Sedlčany s veškerou další občanskou vybaveností se nachází pouhých 5 minut jízdy autem nebo autobusem. Do Prahy se dostanete autem za cca 50 minut, případně přímým autobusem na Smíchovské nádraží. Za cca 20 minut se dostanete autem i autobusem k Orlické přehradě a na mnohé krásné pláže Vltavské kaskády, za koupáním ale můžete vyrazit i do několika okolních lomů. Dostupnost do Prahy i jinam v budoucnu výrazně zkrátí plánovaná dálnice D3 s nájezdem 10 minut od pozemku.

Velkou výhodou pozemku je, že si ušetříte mnoho času a starostí s vyřizováním potřebných povolení pro stavbu rodinného domu. Můžete si tak začít ihned realizovat svůj sen o bydlení v přírodě, ale zároveň na kraji živé obce s dobrou dostupností do „centra dění“.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Realitní makléř:

Radka Rejsková
tel: 775 203 411

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 75 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop